Host4ALL :: Servicii Web de la A la Z

Anunturi

Intre 10 si 20% DISCOUNT pt membrii SCNet


Host4All.Ro a devenit partener oficial SCNet (Shopping Center Network).

Inscriindu-va ca si Clienti in Reteaua SCNet, veti beneficia de discount-uri la produsele/serviciile Host4All intre 10 si 20 %.

Cateva cuvinte pe scurt despre SCNet:

- e o firma internationala, extinsa momentan in: Serbia, Romania, Bosnia-Hertegovina, Muntenegru, Croatia, Rusia, Ungaria, Olanda, urmand pana la sf. de an sa intre in: Austria, Republica Moldova, Slovenia, Macedonia si poate Bulgaria si Germania, iar in maxim 2 ani va fi in toata Europa.

- Cu ce se ocupa SCNet? Intermediaza intre cele 2 entitati (clientii si comerciantii) pentru a obtine discounturi pentru clienti si a aduce cat mai multi clienti comerciantilor.

- Inscrierea ca si Clienti SCnet este GRATUITA! NU aveti nici un fel de taxa, cotizatie de membru sau vreo obligatie de cumparare sau target sau orice altceva obligatoriu .. TOTUL este la alegerea dvs. Doar ca, daca veti cumpara produse/servicii de la partenerii SCnet, veti beneficia de discounturi si castiguri MARI de pe reteaua SCnet.

- Partenerii SCnet vor fi din TOATE domeniile de activitate (bineinteles nu din prima zi, ci cu timpul) si din toate zonele tarii (in momentul in care scriu acest articol, sunt aproape 200 parteneri din tara), dar nu mai mult de 20-25% dintr-un domeniu de activitate si dintr-o zona.

- Care sunt Avantajele de a fi Client SCNet? Recuperezi o parte din banii cheltuiti oricum luna de luna la firme si magazine, o parte din ei intorcandu-se in luna urmatoare cumparaturii si castigand MULTI ALTII datorita sistemului SCNet. Pentru mai multe detalii intrati pe www.SCNetRomania.com sau dati-mi un email la Contact@Host4All.Ro

 

Cei interesati sa devina Clienti SCnet, astfel beneficiind de discounturi la cumparaturile de la Host4All si de la multi alti parteneri din tara, sa ma contacteze prin email la Contact@Host4All.Ro sau la telefon (0740-172001) sau pur si simplu sa se inscrie direct, accesand bannerul urmator si completand Formularul de Inscriere:

SCNet Romania

IMPORTANT: Dupa ce v-ati inregistrat, treceti IDul primit la inregistrare (numarul din 6 cifre de forma: 037287) la campul Note / Informatii suplimentare de la finalizarea formularului de comanda, pentru a va putea nota cumparatura in sistemul SCNet!Thursday, April 14, 2011« Inapoi

Vizualizeaza RSS stiri


Powered by WHMCompleteSolution

Meniul Tau

Login Client

Email

Parola

Tine-ma minte

Cauta